Problemes digestius

L’estat del nostre tub digestiu és un dels pilars fonamentals per a una bona salut. De fet, el 80% de les cèlules del sistema immunitari es troben a l’intestí i és a través dels processos intestinals que ens nodrim amb allò que mengem.

L’estil de vida actual i els procesos de malaltia que haguem passat poden afectar negativament el sistema digestiu i manifestar-se com a intoleràncies alimentàries, gastritis, refluxe, diarrea o restrenyiment… i, en situacions més avançades, produir una alteració immunitària global i desencadenar una malaltia autoimmune intestinal, com la malaltia de Crohn o la colitis ulcerosa.

A consulta sempre us pregunto com està el vostre sistema digestiu i, quan aquest falla, sol ser el primer pas en l’abordatge terapèutic per a restablir la salut. A través d’una alimentació antiinflamatòria, hàbits saludables i la suplementació precisa per a restaurar les mucoses podem sanar aquesta porta d’entrada cap al nostre nostre cos tan vital i tantes vegades maltractada.

I tu? Com tens el teu intestí?

Marina Vidal. Doctora de medicina integrativa, medicina natural i PNI a Lleida

MEDICINA NATURAL LLEIDA | NUTRICIÓ EVOLUTIVA LLEIDA | RECUPERACIÓ DE LA SALUT LLEIDA | PNI LLEIDA | PSICONEUROIMMUNOLOGIA LLEIDA | MEDICINA INTEGRATIVA LLEIDA

Disseny del logo: Gemma Rufino Gonzálvez

Hosting